Nieuws

 • Yotpo benchmark rapport ecommerce in 2015

  Yotpo is een Israelisch bedrijf dat software aanbiedt waarmee klanten reviews kunnen geven van wegshops. Al deze data leveren hele interessante cijfers en inzichten op die heel bruikbaar zijn voor…

 • Medewerkers stimuleren LinkedIn te gebruiken

  Op dit moment is ‘talent branding’ een veel besproken onderwerp. Gelukkig snappen steeds meer bedrijven dat het niet alleen belangrijk is welke boodschap de wereld in wordt gestuurd (ter bevordering van het imago) maar ook dat intern alle neuzen dezelfde kant op staan. Enthousiast personeel weet uw merk, producten/of dienst uiteraard veel beter te verkopen dan personeel die de tijd aan het wegkijken is. Met onderstaande vier punten vergroot u door middel van LinkedIn ‘the internal employer brand’ ofwel het merk zoals u wilt dat uw personeel het uitstraalt!

 • Trap niet in deze veelvoorkomende social media fabels

  Startende ondernemers doen er uiteraard goed aan om hun bedrijf of merk via social media onder de aandacht te brengen. Dit gaat het beste door middel van een duidelijke social…

 • succesvolle social media-strategie voor uw webshop

  De consument van vandaag de dag maakt volop gebruik van social media. Toch blijkt uit een onderzoek dat slechts 12% van de bedrijven het gevoel hebben dat zij social media optimaal weten te benutten. De reden hiervoor kan zijn dat veel bedrijven geen duidelijke strategie hanteren.

 • In 7 simpele stappen naar meer succes met social media

  Veel bedrijven hebben geen idee hoe ze social media moeten integreren in de dagelijkse marketingactiviteiten. Vele uren aan het schrijven en plaatsen van berichtjes besteden heeft geen enkele zin als…

 • De social media strategie

  Nu uw concurrenten volop met hun achterban aan het communiceren zijn via social media, is het zaak dat uw bedrijf weet hoe zij contact kunnen leggen met de consument. Heeft uw bedrijf al een social media-plan?

 • Onbeperkt WhatsAppen in 150 landen

  Ja, het is mogelijk door de simkaart van het Italiaanse WhatSim. Vanaf eind februari kan men voor €10,- per jaar gebruik maken van de kaart.

 • De social media-trends van 2015

  Op online vlak is er de afgelopen twee jaar veel veranderd. Waar we een paar jaar geleden nog de keuze hadden uit slechts een handjevol social media platformen, is anno 2015 het digitale landschap flink verbreed. Hierdoor moeten social media marketeers gericht op zoek blijven naar de doelgroep. Vragen die er gesteld moeten worden zijn: welk social media-kanaal gebruikt de doelgroep en hoe kom ik met de klant in contact?

 • Contentmarketing: het geheim van de smid

  Terwijl er steeds meer marketeers op zoek gaan naar tips en technieken hoe je de best deelbare content creëert, ligt het geheim vaak voor het oprapen. Om te zien welke…

 • Hoe maak je als bedrijf succesvol gebruik van alle #selfies op Instagram?

  Wil je als bedrijf Instagram gaan gebruiken? Of ben je op zoek naar een tactiek die ervoor zorgt dat jouw klanten Instagram foto’s gaan posten?
 Instagram is een goede tool…