Platforms

Platforms

Het inzetten van Social media is een perfecte manier om de dialoog aan te gaan met uw doelgroepen. Ook kunt u middels Social Media prima onderzoek doen en feedback verkrijgen. Hierdoor weet u wat er bij uw klanten speelt wat de effectiviteit van uw dienstverlening ten goede komt.

Uw organisatie en social media

Social media-platformen bieden steeds vaker specifieke tools aan waarmee organisaties van zich kunnen laten horen en zich kunnen onderscheiden van concurrenten. Daarnaast zien eindgebruikers social media steeds vaker als een belangrijk medium. Vanuit deze ontwikkeling verwachten eindgebruikers ook steeds meer van social media activiteiten. Het is dus belangrijk dat social media als een integraal onderdeel gezien wordt binnen de  organisatie en business strategie.

Social media in uw organisatie en business strategie:

Het is raadzaam om goed na te denken over de waardepropositie in sociale netwerken. Niet alle content is even relevant. Door te investeren in goede tools, campagnes en personeel, zet u belangrijke stappen op weg naar de toekomst van uw bedrijf. Zoals gezegd neemt social media een steeds belangrijkere rol in binnen de communicatie. Deze ontwikkeling is een duidelijk signaal dat het nu tijd is om voor die juiste strategie te gaan!

12 Social Media Marketing en uw social media strategie

12 Social Media Marketing biedt een compleet palet aan social media-diensten aan. Deze hebben wij ontwikkeld om communicatie te kunnen versterken en resultaten meetbaar te maken. Wij geven strategisch advies en helpen u om een social media strategie op te stellen. Wij kunnen uw profilering vormgeven en ondersteunen maar ook een complete social media campagne opzetten. Uiteraard leveren wij de juiste tools om de resultaten te meten.