Pinterest

Pinterest

Het gebruik van Pinterest heeft voor uw bedrijf vele voordelen. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Zeker voor een webshop is Pinterest een zeer belangrijk kanaal. Uit onderzoek blijkt dat het een van de grootste social media-platforms is als het gaat om genereren van verkoop.

Pinterest zet aan tot verkoop

Van de “pinners” geeft 43% aan dat het plaatsen van de juiste ‘pins ‘ op Pinterest aanzet tot engagement en uiteindelijke verkoop. Dit in vergelijking met 24% op Facebook. Ook het versterken van de band met het publiek is een goede reden om als bedrijf of organisatie een pagina op Pinterest te hebben. Zelfs als uw bedrijf geen materiële producten aanbiedt, kunt u uw organisatie toch profileren op Pinterest met het plaatsen van beelden.

Pinterest inzetten om uw bedrijf te profileren met beelden van:

  • events
  • projecten
  • medewerkers

12 Social Media Marketing weet als geen ander hoe u uw bedrijf of organisatie effectief op Pinterest kunt presenteren. Vaak als onderdeel van een bredere social media campagne, maar ook als apart platform. Daarnaast kunnen wij u ook de mogelijkheden bieden om uw resultaten te meten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, een afspraak of een offerte.