Twitter

Twitter

Twitter draait om het verkrijgen van zoveel mogelijk volgers en wordt door individuen gebruikt om branche-specifieke kennis en informatie met elkaar te delen. Bedrijven zetten Twitter in voor promotie, klantenservice en personeelswerving. Waar veel priv├ę-gebruikers Twitter de hele dag gebruiken om zoveel mogelijk tweets de wereld in te sturen, zie je het aantal tweets van bedrijven/merken afnemen. Hier laat het bedrijfsleven dus iets liggen.

Gericht inzetten van Twitter zeer effectief

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Het gebruik van Twitter is het meest effectief wanneer het gericht wordt ingezet over meerdere accounts en platformen. Wel of niet geïntegreerd met andere platformen zoals Facebook. Per bericht is het belangrijk om te weten in welk social media-platform het bericht het beste gepubliceerd kan worden. Dit zijn tactische beslissingen die van te voren genomen moeten worden en vastgelegd moeten worden in een strategie.

Wij hebben de kennis en de technische know-how om dit op Twitter voor u uit te werken, in te regelen en te onderhouden. Wij verzorgen ook trainingen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, een afspraak of een offerte.