Social media diensten

Social media diensten

 

icon-advies-media-strategieSocial Media Strategie

Zonder strategie geen resultaten. Samen met u werken wij een effectieve social media strategie uit waarmee u daadwerkelijk waarde toevoegt aan deze nieuwe mediakanalen. Verder lezen!


 

icon-campagneSocial Media Campagnes

Meer fans? Meer activiteit? Meer verkopen? ‘Like ons en win een trui’ is echt niet genoeg om van een bezoeker een klant te maken. Leuke campagnes bedenken, uitwerken en beheren, wij doen het voor u. Vertel me meer!


 

icon-metenMeten en monitoren

Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat wordt er over ons geschreven? Hoe hoog is de effectieve conversie? 1-2-SocialMediaMarketing heeft de tools om dit te meten en inzichtelijk te maken. Meer weten en meten!


 

icon-workshopsWorkshops en training

De directie in een halve dag een stoomcursus geven, brainstormen met communicatie en sales of redacteuren en medewerkers trainen? 12socialmediamarketing beschikt over de juiste specialisten.
Wat bieden wij u?


 

icon-contentContent en beheer

Dagelijks tweeten, Facebook bijhouden, participeren in Linkedin discussies, nieuwtjes melden, content produceren, reageren op anderen; het is een dagtaak die onze specialisten professioneel 24/7 voor u kunnen verzorgen. Lees meer over redactie en content!